Sanjski šopek na poročnem blogu 100 LAYER CAKE

Užitek je bilo sodelovati s tako odličnimi ponudniki poročnih storitev v očarljivem Botaničnem vrtu Sežana. Italijansko-Slovenska naveza se je tako dobro ujela,

da so naše kreacije objavili na poročnem blogu

100 LAYER CAKE, kar nam je v veliko čast in ponos.

Preverite na 100 LAYER CAKE  >

Tiskani mediji o Sanjskem šopku

O trendih v poročni floristiki.

O zelenih modnih smernicah v poročni floristiki za leto 2017 in navidezni poroki, predstavljeni v reviji JANA.

Pred poročno sezono 2017, se je Sanjski šopek predstavljal z dvema  porokama v rubriki »realna poroka«, revije ZAOBLJUBA.

Kronica, polkronica ali španga s cvetjem? Odgovori na ta vprašanja v NEDELJSKIH NOVICAH.

Tik pred prvimi majskimi porokami v COSMOPOLITANU nekaj besed o kreatorki Sanjskih šopkov.

Meta in Albert s Sanjskim šopkom med gorskimi vršaci v »poročnih zgodbah« revije MOJA POROKA.

Sanjski šopek v svet

Vedno mi je v veselje in čast sodelovati z odličnimi ponudniki poročnih storitev. Nastja in Nives (Nastja Kovačec Photography) sta zagotovo profesionalki na področju poročne fotgrafije.

Kadar me povabita k sodelovanju v skupni projekt imam vedno v trebuhu nekaj metuljčkov- zaradi vzhičenosti in nekaj treme.

Prav tako je bilo tudi tokrat. Povabilo, metuljčki in veselje, ko sta mi posredovali nekaj fotografij fotoshootinga v Grožnjnu.

Ko pa sta mi omenili, da imata namen fotografije objaviti na priznanem poročnem blogu Style me pretty , je bilo veselje še toliko večje.

Fotografije (in Sanjski šopek) ti vzamejo dih.

Preverite na Style me pretty >

Foto: Nastja Kovačec Photography

Poroka na Pokljuki

Le kdo od poročnih ponudnikov si ne želi poroke na prostem, poroke na nevsakdanji lokaciji. Poroka na Pokljuki (natančneje na Uskovnici) mi bo ostala v lepem spominu. Ustvarjanje z naravnimi materiali, kreiranje šopka in ostale dekoracije z robidami, šipkom, sukulentami in mahom. Veliko drobnih detajlov, nasmejanih obrazov in nadvse zadovoljna mladoporočenca.

 

Za češnjico na vrhu smetane pa objava poroke na tujem poročnem blogu Boho weddings.

Preverite na Boho weddings >

Foto: Katja & Simon

"Slovenski cvetličarji naj bodo drznejši in ustvarjalnejši"

Po njeni glavi so se podile številne ideje, ki jih sama kar ni in ni mogla udejanjiti. Potem pa je spoznala Uroša. "Postavil me je na realna tla, spodbudil v meni nekaj, kar me je sililo k uresničitvi sanj. S svojim znanjem mi je in mi še vedno veliko pomaga. Zdaj imava Sanjski šopek, kjer se profesionalno ukvarjamo s poročno floristiko in floristiko za posebne priložnosti ter dogodke," se diplomirana inženirka agronomije in hortikulture spominja začetkov svoje ustvarjalno-poslovne poti ...

Preberi celoten pogovor na rtvslo.si  >

Matej Kolaković

Sanjski šopek Ježkovi Nagrajenki

Letošnjo nagrado Franeta Milčinskega - Ježka, ki jo podeljuje

RTV Slovenija, je prejela pisateljica, dramatičarka, publicistka, televizijska voditeljica in igralka Desa Muck.

Nagrado podeljujejo za posebne dosežke na področju žlahtnega humorja in satire oziroma za izvirne dosežke ali opus v tistih umetnostnih zvrsteh radijske in televizijske ustvarjalnosti, ki sledijo tradiciji Ježkovega duha.

Adventni venčki z Meto – Sanjski šopek

Bliža se praznični december in z njim adventni venčki, venčki za na vrata in ostalo praznično okraševanje. Zato tokrat pripravljamo delavnico

»with a twist«, saj bomo v Slovely Parku z Meto iz Sanjskega šopka oblikovali netipične venčke. Uporabljali bomo malo drugačne materiale, Meta pa bo vsem udeležencem pokazala super tehnike, da bodo znali ustvariti unikaten venček.

 

Delavnica traja dve uri, po delavnici pa se lahko udeleženci odločite

za sproščeno večerjo in druženje v Slovely Parku, kjer smo za vse udeležence pripravili slastno ponudbo po promocijski ceni.

 

Cena delavnice: 30€

Obvezne so prijave do 27. 11. 2016 na manca@slovelypark.si

Dogodek na facebooku >

izvedba

tel.: 040 766 632