Slavnostna šopka za Maraayo!

Na jubilejnem 60. izboru za Pesem Evrovizije sta našo državo predstavljala duo Maraaya.

Uvrstila sta se na končno 14. mesto.

Ob prihodu domov jih je na novinarski konferenci sprejel odgovorni urednik razvedrilnega programa TV Slovenija Mario Galunič in jima poklonil slavnostna sanjska šopka.

Revija Unikat

Pred kratkim je izšla Velikonočna številka revije Unikat.

Narava nam vsak letni čas ponuja obilo naravnih materialov, pomladi pa nas še posebej razveseljuje z živahnostjo, energijo in prebujanjem rastlin z zimskega počitka.

Za ljubitelje ustvarjanja je v reviji Unikat objavljen članek Sanjskega šopka, kako izdelati preprosto velikonočno dekoracijo

iz šib vrbe in jajčnih lupin.

NAGRADNA IGRA SANJSKEGA ŠOPKA in COSMOPOLITANA UJEMI SANJSKI ŠOPEK

Sodeluj v nagradni igri

Navidezna poroka 2015 na dvoru Jezeršek

Pri Sanjskem šopku smo na prvi dan pomladi otvorili poročno sezono z Navidezno poroko,

ki je potekala na Dvoru Jezeršek.

Bodoči mladoporočenci so brez dvoma dobili kakšno novo zamisel za svoj najlepši dan, idejo za poročni šopek in  ostalo poročno dekoracijo, kontakt za poročno pričesko, make up, nakit ter veliko nasvetov iz prve roke ... Poročni šopek je v rokah »navidezne« neveste izžareval pravo energijo. V njem so bile ujete sanje mladega para, kako si bosta nekega pomladnega dne obljubila pravo zvestobo in ljubezen.

Sanjski šopek navdihuje v Cosmopolitanu

V marčevski številki revije Cosmopolitan Sanjski šopek navdihuje s fotografijo poročnega šopka, katerega je v svoj objektiv ujela odlična poročna fotografinja Nastja Kovačec.

Na spletni strani revije Cosmopolitan pa bo v naslednjih tednih objavljen tudi članek Sanjskega šopka, ki bo govoril o izbiri cvetja za poročni šopek glede na letni čas poročnega dne. V članku se bo skrival tudi odgovor na nagradno vprašanje. Pravilen odgovor vam bo lahko prinesel čudovito nagrado, zato le pridno spremljajte spletno stran Sanjskega šopka in Cosmopolitana.

Dogodek 500 podjetnic

Za vse govornice dogodka 500 podjetnic smo pri Sanjskem šopku skreirali šopke, zaznamovane z metulji. V šopkih je bilo čutiti obilo pomladne svežine in lahkotnosti, ki se je prepletala z nežnostjo in lepoto. Moškim govornikom smo nasmeh na obraz privabili s cvetom amarilisa, katerih zaprti cvetni popki spominjajo na bubo metulja, ki se preobrazi v cvet poln lepote in mogočnosti.

 

Več o dogodku

Sanjski šopek na RTV Slovenija

V začetku februarja so na RTV Slovenija podelili nagrade in priznanja za najkakovostnejše programske dosežke, inovativne in visoko strokovne delovne prispevke ter za dolgoletne prispevke v zavodu.

Sanjski šopek je izdelal slavnostne šopke za vse dobitnike nagrad in priznanj ter z njim polepšal dan tudi pevki na podelitvi, Darji Švajger.

 

Prispevek podelitve nagrad si lahko ogledate tukaj

izvedba

tel.: 040 766 632