Poročni šopek izberite glede na svoj značaj.

Članek sanjskega šopka na spletni strani Žurnal24.si.

Februar 2014

Za višje neveste padajoč

Še vedno je najbolj priljubljen bidermajerski (okrogli) šopek, ki je primeren za vse postave, nevesti se prilagodi le njegova velikost. Zanj so primerne vse vrste cvetja, vedno več jih v tovrstne šopke vplete žico ali volno. “Nevestam višje postave pristoji bogat padajoč šopek. Vanj spadajo cvetlice, kot so orhideje, vrtnice in eksotično cvetje,” pravi Sporiševa in dodaja, da se vitkejše neveste rade odločajo za eleganten, odprt šopek, sestavljen iz manj cvetov ene vrste.

 

Travniško za preproste

Romantičnim dušam aranžerka priporoča nežne odtenke in nevsiljive vonje cvetja, ki se zlivajo med seboj. Klasika za tradicionaliste je sicer še vedno rdeča vrtnica, priljubljeni pa so tudi tulipani v barvnem sozvočju z dekorativnimi dodatki. “Preproste dame, ki imajo rade stik z naravo, bodo navdušene nad poljskim in travniškim cvetjem. Pristajal jim bo šopek iz narcis, tulipanov in telohov.”

 

Drzno in živahno

Ustvarjalni tipi so polni novih zamisli, in takšen bo tudi njihov šopek: unikaten, umetniški, z neobičajnim, manj pogostim cvetjem. “Pogumne neveste bodo na svoj sanjski dan žarele s poročnim šopkom živahnih barv in drznih kombinacij.” Naprsni šopki in ves drug poročni okras so odvisni od poročnega šopka. “Cvetje, barve in dekorativni materiali, ki so v šopku, se po navadi ponovijo tudi v naprsnih šopkih in dekoracijah. Namesto tega pa so trend zapestnice, obroči ali lasne sponke,” sklene aranžerka.

Cvetje v letnih časih

Oskrba rezanega cvetja

Pomen barve cvetja

Jesenske dekoracije

Novoletni trendi 2013

Pravi šopek v prave roke

Članki objavljeni v medijih

Trendi v 2014

Izbira poročnega šopka

Šopek glede na značaj

Članki

Velika noč 2014

Šopek glede na znamenje

Vonj po praznikih

Trendi v 2015

Poletni vetrič

Trendi v 2016

Trendi v 2017

Cvetje za v lase

Štirinožni prijatelj

izvedba

tel.: 040 766 632