Šopki za vse priložnosti

Romantični ljudje so čuteči, plemeniti, spontani in ekstravagantni. Všeč jim je cvetje nežnih odtenkov in blagih, nevsiljivih vonjev, ki se zlivajo med seboj. Enak pridih romantike doseže rdeča vrtnica ali tulipan v barvnem sozvočju s škrlatnimi dekorativnimi dodatki.

Ljudem preprostega značaja in športnega duha, ki imajo tudi sicer radi stik z naravo, je všeč poljsko in travniško cvetje. Primerno darilo zanje so lončnice, šopki tulipanov, narcis ali teloha.

Za tradicionalne ljudi s klasičnim življenjskim slogom velja, da se nagibajo k družinskim vrednotam. Očarajte jih z bujnim šopkom raznolikega cvetja sorodnih barv in usklajenih oblik, ki sproščajo in delujejo milo. Svojo globoko in brezpogojno ljubezen izrazite z rdečimi vrtnicami ali gerberami.

Ustvarjalni ljudje so novodobni in vselej polni novih zamisli, z močno potrebo po raziskovanju. Všeč jim je cvetje eksotičnih oblik, vonjev in barv. Če želite na ljubljeno osebo narediti silovit vtis, izberite unikaten, umetniško oblikovan aranžma.

Ljudje, ki presegajo meje sodobnega časa in ustvarjajo nove smernice v družbi, so impulzivni in pogumni, pa naj gre za življenjski slog, razmišljanje, slog oblačenja ali urejanje doma. Zanje so primerni aranžmaji živahnih barv in nekomplementarnih kombinacij.

izvedba

tel.: 040 766 632