Trendi v 2017

Leto 2017 nam ponuja nekaj novih in nekaj že znanih stilov, a toliko bolj dodelanih, z  večjim poudarkom na drobnih detajlih.

Veliko nevest je že in še bo očaral VINTAGE STIL POROKE. Ta stil v novo poročno sezono vstopa še bolj s samozavestjo, z več dodelanimi detajli in drobnimi dodatki.

Ker je Slovenija obdana z dih jemajočimi lepotami narave, bi bilo nezaslišano pozabiti na možnost poroke v gozdu, na vrtu ali seniku

(FOREST WEDDING, GARDEN WEDDING ali BARN WEDDING).

november 2016

STIL 2017

Vsi do sedaj našteti stili porok so se (nekateri bolj, drugi manj) pojavljali že v letu 2016.  Prihajajoče leto nam ponuja tudi nekaj svežine med stili.

Poročni trendi nas vse bolj in bolj vodijo v stil z več zelenja, več raznolikega in zanimivega zelenja, katerega smo leta in leta nazaj vedno postavljali v ozadje in ga uporabili le za »zapolnitev« dekoracij.

 

GREEN WEDDING stil nam narekuje ravno obratno. Veliko zelenja, z minimalno količino cvetja. Dekoracije so vsekakor zelo premišljeno urejene, vendar tako, da izgledajo vzete iz narave, ne delujejo »umetno« umeščene v prostor.

TRENDOVSKE BARVE 2017

Prihajajo barvne kombinacije, ki so nevsiljive a toliko bolj opazne.

- Naravni zeleni odtenki z dodatkom belega cvetja

- Mauve barva v kombinaciji z nežno sivo

- Navy, koralna in zlata

- Bordo rdeča z nežno oranžno/marelično in bakreno barvo

- Marelična z zlato in zeleno

- Rdeča v družbi temno sive

WATERCOLOR stil, vam ponuja kombinacijo vseh barv. Cvetje mora biti nežno, mehko in brez strogih oblik in močnih tonov barv. Vsa dekoracija mora izgledati tako, kot bi jo naslikal slikar z vodnimi barvami. Barvne kombinacije začrtata tako kot pri drugih stilih, z izbiro poročnega vabila, le da se tukaj lahko veliko bolj poigrata z vsemi barvami.

OBLIKA POROČNEGA ŠOPKA 2017

V ospredje prihajajo vse bolj bogati, VEČJI in asimetrični šopki, ki se odpirajo v obliki črke T ali pa nekoliko padajo naprej. V šopek se dodaja tudi detajle (v stilu poroke) in  širše trakove, ki prosto plapolajo v vetru.

Poleg prej omenjene oblike, so trendovski tudi tesno povezani šopki, ki dajejo izgled travniškega šopka, pravkar nabranega na vrtu ali polju.

Klasičnih, zelo urejenih bidermajer šopkov je vse manj, saj vsi trendi narekujejo vedno bolj in bolj razgibane in zračne cvetlične šopke. Vse oblike šopkov in ostalih cvetličnih dekoracij stremijo k naravnemu izgledu.

Cvetje v letnih časih

Oskrba rezanega cvetja

Pomen barve cvetja

Jesenske dekoracije

Novoletni trendi 2013

Pravi šopek v prave roke

Članki objavljeni v medijih

Trendi v 2014

Izbira poročnega šopka

Šopek glede na značaj

Članki

Velika noč 2014

Šopek glede na znamenje

Vonj po praznikih

Trendi v 2015

Poletni vetrič

Trendi v 2016

Trendi v 2017

Cvetje za v lase

Štirinožni prijatelj

izvedba

tel.: 040 766 632