fbpx
GALLERIES

    Ponudba

    Dekorativni elementi

    Cvetje in dekorativni material gresta z roko v roki- še posebej takrat, kadar načrtujete poroko, praznovanja, obletnice, poslovna druženja ali srečanja.

    Poleg Sanjskih cvetličnih kreacij imamo v ponudbi tudi izposojo trendovskega dekorativnega materiala za dekoracijo omizji, raznih tematskih kotičkov ter prostorov.

    Osvetlitev in ozvočenje

    Piko na i vsakemu dogodku dodata osvetlitev in ozvočenje. S pravilno izbranimi in umeščenimi svetilnimi elementi, se bodo gostje počutili bolje in se tudi lažje sprostili, ter pozabili na službo, stres in težave.
    Nudimo vam osvetlitev z gardel lightsi in ostalimi profesionalnimi sistemi luči, ozvočenje primerno dogodku, mikrofone, naglavne mikrofone, meglo in drugo opremo za osvetlitev in ozvočenje dogodka.

    Projekcija

    Projektor in projekcijsko platno sta nepogrešljiva elementa vsake obletnice ali poslovnega srečanja.
    Nudimo vam izposojo ter montažo.
    V kolikor je skupina povabljenih manjša, pa projektor in platno lahko nadomestite z večjim zaslonom.

    Oder

    Potrebujete plesišče ali oder za nastopajoče? v ponudbi imamo odre vseh dimenzij.

    Najem avtomobila

    Kombi Multivan Highline- prostoren kombij z luksuzno Highline opremo, primeren za prevoz poslovnih partnerjev ali kot poročno vozilo.

    Polaroidni fotoaparat

    Ni dvoma, da polaroidni fotoaparat obožujejo vsi. Zakaj? Ker se s simpatičnostjo, preprostostjo in hkrati eleganco te male naprave lahko poistovetijo vsi. Prav zato je več kot primerno orodje za ustvarjanje nepozabnih trenutkov na porokah, zabavah, obletnicah ali poslovnih zabavah.

    Nudimo vam izposojo ali nakup polaroidnega fotoaparata, opreme za osvetlitev, ostalih pripomočkov in rekvizitov ter nakup filmov.

    VEČ

    Hello There

    Garden lights

    Pri Sanjskem šopku vam nudimo izposojo, montažo ter demontažo zunanje in notranje postavitve garden lightsov.

    Zavedamo se, da je vsaka poroka, vsak dogodek za stranko edinstven in prav zato si pri načrtovanju vzamemo čas za vas, se z vami pogovorimo in najdemo najboljšo rešitev, kako prostor dogdka narediti takšnega kot si ga želite in zaslužite.

    Pravilno izbrana in umeščena osvetlitev prostoru doda poseben čar, toplino in čarobnost, zato bomo veseli, če vam bomo pri tem z našo strokovnostjo in izkušnjami lahko pomagali.

    VEČ