fbpx
GALLERIES
    • Slovenščina
    porocna-lokacija-vila-xaxat

    VILLA XAXAT

    Villa Xaxat – kjer se v romantični in globoki zgodbi povežeta zgodovina in topel, dovršen dotik rok sedanjosti. Eleganca nevsiljenih sodobnih trendov in narava v vsej svoji popolnosti. Veter, ki prinaša vonj morske soli in oljk. Romantika in ljubezen. Svoboda in domačnost. To je vila Xaxat, objeta s soncem. Tu se srce radosti in um pozabi, da se kazalci na uri premikajo.

     

    O Villi Xaxat

     

    Stoji prav tam, kjer jo najdemo na zemljevidu iz 17. stoletja, ki označuje porušeno srednjeveško naselje Zased, na pobočju med vasema Osp in Prebeneg. Drugih virov, razen nekaterih ustnih, o tej vili, ni. Ostale so ruševine, danes obnovljene v idilično poročno lokacijo, ki žari v vsej svoji veličini in razkošju.

     

    villa-xaxat

     

    Kaj poročna lokacija vila Xaxat nudi

    Villa Xaxat, od vasi Osp oddaljena 3 km, sprejme do 150 gostov.

    Kompleks nudi:

    • šest apartmajev
    • družabni prostor v porušenem starem mlinu
    • teraso, z bazenom in letno kuhinjo
    • vinsko klet
    • šotor

    Zgodba preteklosti in dotik sedanjosti se odražata prav v vseh prostorih vile Xaxat, tako zunanjih kot notranjih.

    Šest apartmajev, ki skupno sprejmejo do največ 32 ljudi, se ponaša z eleganco in domačnostjo. Preplet klasičnega, vintage in sodobnega stila odstira videz svežine in edinstvene privlačnosti. Družabni prostor v porušenem starem mlinu sprejme do 40 ljudi in nudi pogled na bazen in izhod na teraso – to krasi freska, ki ponazarja Bakusov ples. Tudi v vinski kleti je doma umetnost. Prostor, namenjen zabavi in degustaciji vin, je poslikan s predelavo freske Ples mrtvih, v Ples živih: slikar okostnjake zamenja z devami, ki vodijo goste do portreta lastnika Dimitrija Vivode, na slavnostno zabavo v vinsko klet.

    Villa Xaxat zagotovo je ena tistih lokacij, kjer bi ostali. Dolgo. Tako šarmantna, tako srčna.

     

    O poročni lokaciji vila Xaxat iz prve roke


    Za informacije na lokaciji, v zvezi s cvetlično dekoracijo na vajini poroki, mi lahko pišeta na tej strani.

    ” Vasica Osp ima poseben čar. Njena lokacija je več kot odlična, saj avtocesto zapustimo tik za viaduktom Črni Kal in se tako izognemo gneči na cesti, katera je ob poletnih mesecih proti obali skorajda neizogibna. In to je prvi velik plus. Skratka blizu morja, stran od vrveža in gneče. Pot nas skozi vas pripelje do čudovite vile, do Ville Xaxat. Pravim vam, da pravo poročno lokacijo začutiš takoj ob prvem prihodu na lokacijo. In ta lokacija ima pravo energijo, tako kot jo imata lastnika. Prijetna, pripravljena pomagati, svetovati in deliti izkušnje minulih porok in dogodkov. Vila ima čudovit vrt in bazen. Ob prvem prihodu na poročno lokacijo se mi ideje in misli sploh niso mogle umiriti. Ta lokacija nudi vse, prav vse možnosti dekoracije. Brez heca.

    In kaj je mene osebno, poleg vsega že naštetega, najbolj prevzelo? Možnost civilnega obreda pod starim drevesom, z delom starih kovanih vrat ograje. In kot vedno rečem….”izkoristi, kar ti nudi lokacija”. In ta del ograje je kot nalašč za “poročni obok”.

    Villa Xaxat je definitivno poročna lokacija, katero bi priporočila vsem, ki si želite poroko na nekoliko višjem nivoju, a vseeno v objemu narave in lepot, ki nam jih le ta nudi. “


     

    Vila Xaxat - kontaktne informacije:

    Vaju je naš stil kreacij prevzel in si želita izvedeti več?

    Kar pogumno...
    Veseli bomo vajinega sporočila ali klica.
    Tukaj smo zato, da bo vajin poročni dan popoln.

    TELEFONSKA ŠTEVILKA
    +386 40 76 66 32

    Spoznajmo se!

    PIŠITA NAM