fbpx
GALLERIES
    • Slovenščina
    • Angleščina

    POROČNI ŠOPKI, NAPRSNI ŠOPKI IN OSTALE POROČNE DEKORACIJE

    Iščete ustreznega partnerja pri organizaciji in dekoraciji poroke?
    Vas zanima kakšen naprsni šopek ali katero poročno cvetje umestiti na poroko?
    Vas zanima celovita poročna dekoracija?

    Naj bo Sanjski-Šopek.si vaša izbira...

    Z našimi idejami, kreativnostjo, iznajdljivostjo in izkušnjami pri kreiranju cvetličnih dekoracij, z veseljem izpolnimo vaše želje in pričakovanja.
    Dovolite da vaše sanje vzcvetijo.

    Unikatni poročni šopki, naprsni šopki in zapestnice, dekoracija poročne mize, šopki za družice ter celovita poročna dekoracija, na enem mestu.

    UNIKATNI POROČNI ŠOPKI

    Pri izbiri poročnega šopka upoštevamo stil poroke (romantičen, naraven, minimalen, eleganten, moderen, …)., hkrati pa je za optimalno izbiro ustreznega poročnega šopka potrebno upoštevati še celo vrsto podrobnosti (letni čas poroke, barvo in kroj poročne obleke, barvo las in oči neveste ter nevestino postavo,...).
    S temi podrobnostmi, pri izbiri cvetja in obliki šopka, se poročni šopek prilagodi nevesti in v njenih rokah zgleda še posebno sanjski. Skrbno izbran poročni šopek bo usklajen z ostalo poročno dekoracijo in cvetjem (naprsni šopek, šopki za družice, zapestnice iz cvetja, naprsni šopki za svate, dekoracija poročnega prostora, dekoracija avtomobila….).

    OGLEJ SI GALERIJO

    ŠOPKI ZA DRUŽICE

    Šopki za družice dovoljujejo nekoliko bolj prosto izbiro. Šopki nevestinih družic lahko vsebujejo povsem drugačno vrsto cvetja, kot šopek, ki krasi nevestino poročno cvetje. Vseeno pa se mora barva cvetja ujemati z nevestinim poročnim šopkom, ne smemo pa pozabiti tudi na naprsni šopek ženina, saj se mora prav tako ujemati v prvi vrsti s poročnim šopkom kot tudi s šopki družic.
    Šopki za družice so predstavljeni na povezavi…

    OGLEJ SI GALERIJO

    POROČNO CVETJE ZA V LASE

    Naprsni šopek za ženina in moške priče. Zapestnica iz cvetja za priče nežnejšega spola, ter cvetje za v lase za nevesto in vse gospodične in gospe. To so manjši detajli, kateri povežejo poročni šopek z ostalo cvetlično zgodbo vajinega poročnega dne. Zato si poleg poročnega in naprsnega šopka upajta poseči po široki izbiri dekorativnih dodatkov.

    OGLEJ SI GALERIJO

    NAPRSNI ŠOPKI IN ZAPESTNICE

    Naprsni šopek predstavlja del poročne tradicije in poročno cvetlično dekoracijo. Bodisi, da gre za naprsni šopek na magnet ali na zaponko, predstavljajo naprsni šopki, nit, ki povezuje svate in družice, v zaključeno celoto s celotno poročno cvetlično dekoracijo.
    Naj vaši naprsni šopki in cvetlične zapestnice očarajo…

    OGLEJ SI GALERIJO

    DEKORACIJA OBREDNEGA PROSTORA

    Vsak obredni prostor ponuja nešteto možnosti za sanjsko cvetlično dekoracijo. Zaupajte nam vašo poročno lokacijo in vam bomo na podlagi znanja in izkušenj svetovali vse od dekoracije oltarja v cerkvi , stolov na poroki gozdne jasi , do dekoracije poročnega oboka na pomolu.

    OGLEJ SI GALERIJO

    DEKORACIJA SLAVNOSTNEGA PROSTORA

    Da bo veselje ob začetku Vajine skupne zgodbe še lepše, Vama prostor za zabavo prijetno okrasimo s cvetjem, kot ga narekuje nevestin poročni šopek in ženinov naprsni šopek. Že pri izbiri vaz, dekorativnih elementov in svilenih trakov za poročno dekoracijo, mora le ta, "dihati" Vajino zgodbo.
    Z nevsiljivo govorico cvetja in dodatkov, bodo namizne dekoracije kar vabile povabljene, da se skupaj poveselite in ohranite edinstven poročni dan v nepozabnem spominu.

    OGLEJ SI GALERIJO

    DEKORACIJA AVTOMOBILA

    Naj bo vajina prva vožnja kot mož in žena nekaj posebnega, tudi zaradi sanjske cvetlične dekoracije, ki bo krasila poročni avto.
    Stopite v stik z nami in na podlagi izbranega poročnega avtomobila, nevestinega šopka in naprsnega šopka bomo našli pravo rešitev za nepozabno dekoracijo poročnega avtomobila.

    OGLEJ SI GALERIJO

    BLAZINICE ZA PRSTANE

    Kje vaju bosta pričakala poročna prstana? Na blazinici za prstane, v šatulji ali steklenički? Kaj pa če bi jih pritrdili kar na eno od oljčnih vejic, ki krasi obredno mizo ali oltar v cerkvi? Pri Sanjskem šopku imamo polno inovativnih idej kam odložiti poročna prstana, pred zaobljubo.

    OGLEJ SI GALERIJO

    SLAVNOSTNI ŠOPKI

    Vsaka pot do zmage je zgrajena iz truda, pridnosti in odrekanja - naj gre za športni, kulturni, poslovni, osebni ali učni dosežek. Zato je prav, da slavljencu s stiskom roke, iskrenim pogledom in poklonom cvetja pokažemo, da cenimo njega in njegovo delo ter se ob doseženem uspehu veselimo skupaj z njim.

    Pri Sanjskem šopku Vam v ta namen izdelamo unikaten, edinstven in nepozaben slavnostni šopek, ki bo izražal čestitke, spoštovanje in veselje.

    OGLEJ SI GALERIJO