GALLERIES

  NAJ BODO NAŠE KREACIJE VAŠ NAVDIH

  Naj gre za preprost vezan šopek, dekoracijo vašega poslovnega prostora ali za cvetlične kreacije ob pomembnih življenjskih trenutkih- vedno bomo ustvarjali s srcem in polni pozitivne energije ter vas vsakič znova presenetili s sanjskimi kreacijami iz svežega in omamno dišečega cvetja.

  Z našimi idejami, kreativnostjo, iznajdljivostjo in izkušnjami pri kreiranju cvetličnih dekoracij, z veseljem izpolnimo vaše želje in pričakovanja.
  Dovolite da vaše sanje vzcvetijo.

  UNIKATNI POROČNI ŠOPKI

  Pri izbiri poročnega šopka moramo upoštevati stil poroke, za katerega ste se odločili (romantičen, naraven, minimalen, eleganten, moderen, …). Pomembni so letni čas poroke, barva in kroj poročne obleke, barva las in oči neveste ter nevestina postava.

  S temi podrobnostmi pri izbiri cvetja in obliki šopka, se poročni šopek še bolj prilagodi nevesti in v njenih rokah zgleda še posebno sanjski.

  VEČ

  NAPRSNI ŠOPKI IN ZAPESTNICE

  Glavna nit pri poročnih dekoracijah je nevestin sanjski šopek. Pri šopkih za družice pa imamo bolj prosto izbiro. Nevestine družice imajo lahko šopek s popolnoma drugačno vrsto cvetja, vendar se mora barva ujemati z nevestinim poročnim šopkom.

  VEČ

  ŠOPKI ZA DRUŽICE

  Rdeča nit pri poročnih dekoracijah je nevestin sanjski šopek. Pri šopkih za družice pa imamo bolj prosto izbiro. Nevestine družice imajo lahko šopek s popolnoma drugačno vrsto cvetja, vendar se mora barva ujemati z nevestinim poročnim šopkom.

  VEČ

  POROČNO CVETJE ZA V LASE

  VEČ

  DEKORACIJA SLAVNOSTNEGA PROSTORA

  Da bo veselje ob začetku Vajine skupne zgodbe še lepše, Vama prostor za zabavo prijetno okrasimo s cvetjem, kot ga narekuje nevestin poročni šopek.

  Z nevsiljivo govorico cvetja in dodatkov, bodo namizne dekoracije kar vabile povabljene, da se skupaj poveselite in ohranite edinstven poročni dan v nepozabnem spominu.

  VEČ

  DEKORACIJA AVTOMOBILA

  VEČ

  DEKORACIJA OBREDNEGA PROSTORA

  VEČ

  BLAZINICE ZA PRSTANE

  VEČ

  SLAVNOSTNI ŠOPKI

  Vsaka pot do zmage je zgrajena iz truda, pridnosti in odrekanja - naj gre za športni, kulturni, poslovni, osebni ali učni dosežek. Zato je prav, da slavljencu s stiskom roke, iskrenim pogledom in poklonom cvetja pokažemo, da cenimo njega in njegovo delo ter se ob doseženem uspehu veselimo skupaj z njim.

  Pri Sanjskem šopku Vam v ta namen izdelamo unikaten, edinstven in nepozaben slavnostni šopek, ki bo izražal čestitke, spoštovanje in veselje.

  VEČ