fbpx
GALLERIES
    • Slovenščina

    Poročne lokacije v Sloveniji

    Poročne lokacije z vsemi informacijami, ki po naših večletnih izkušnjah zanimajo pare: Kaj nudijo, koliko gostov sprejmejo, katere so morebitne omejitve ... Ker je vsaka poročna lokacija drugačna, si lahko ogledate tudi konkretne predloge za njihovo dekoracijo.

    POROČNE LOKACIJE

    Poročne lokacije, ki vama jih predlagam v nadaljevanju, so izbrane na podlagi več kot 500 porok, ki so že za mano. Gre za poročne lokacije, ki so v tem trenutku najbolj priljubljene in nudijo vse, kar potrebujeta za popolno poroko. 

    Izbira lokacije za poroko je pomemben del načrtovanja poroke, saj le-ta predstavlja osnovo za vse naslednje korake v procesu planiranja (dekoracija, izbira cvetja, postavitev miz, poročnih kotičkov, fotografiranje …). 

    Poročna lokacija ima tudi svoje omejitve, zato vama v nadaljevanju predstavljam vsako lokacijo posebej (z vsemi detajli, možnostmi in omejitvami, ki jih določena lokacija nudi).

     

    Poročne lokacije za vse okuse

    Pri načrtovanju in organizaciji poroke morata pomisliti na številne stvari. Poroka je praznovanje, je slovesnost, ki se odvije v krogu družine in prijateljev. A ne pozabita – še vedno gre v prvi vrsti za vajino poroko, kjer sta v središču vidva. Poročna lokacija naj bo torej po vajinem okusu. Izberita tisto, ki vama vzbuja pozitivna občutja in kjer bosta – predvsem vidva – začutila tisto pravo energijo. Ker pa je le-ta nalezljiva, se bo hitro razširila tudi med goste. 🙂 

     

    Poročna lokacija: Kako jo izbrati, kje začeti?

    Poročne lokacije so različne, vidva pa pri izbiri upoštevajta različne dejavnike. Najprej pobrskajta za idejami po spletu, za kakšen navdih lahko pogledata tudi na Instagramu. Nato se vprašajta: Koliko gostov bosta povabila? Bo poročna lokacija na prostem ali v notranjih prostorih? Kakšen je plan v primeru slabega vremena? Ali je lokacija poroke dostopna vsem povabljenim? Koliko denarja sta pripravljena odšteti zanjo? Je sploh prosta v vajinem želenem terminu? 

    Skratka, najbolje, da se kar takoj lotita zbiranja osnovnih podatkov o poročnih lokacijah. Upam, da vama bo moj vodič pri tem pomagal.