fbpx
GALLERIES
    • Slovenščina

    POROČNE LOKACIJE

    Poročne lokacije z vsemi informacijami, ki po naših večletnih izkušnjah zanimajo pare: Kaj nudijo, koliko gostov sprejmejo, katere so morebitne omejitve ... Ker je vsaka poročna lokacija drugačna, si lahko ogledate tudi konkretne predloge za njihovo dekoracijo.

    Poročne lokacije za vse okuse

     

    Pri načrtovanju in organizaciji poroke morata pomisliti na številne stvari. Poroka je praznovanje, je slovesnost, ki se odvije v krogu družine in prijateljev. A ne pozabita – še vedno gre v prvi vrsti za vajino poroko, kjer sta v središču vidva. Poročna lokacija naj bo torej po vajinem okusu. Izberita tisto, ki vama vzbuja pozitivna občutja in kjer bosta – predvsem vidva – začutila tisto pravo energijo. Ker pa je le-ta nalezljiva, se bo hitro razširila tudi med goste. 

    Mogoče bo prišel trenutek, ko bosta bolj kot o vajinih željah razmišljala tudi o funkcionalnosti lokacije za poroko – in s tem ni nič narobe! Povsem logično je, da si želita obojega, da je prostor imeniten in seveda tudi funkcionalen hkrati. Prav z organizacijskega smisla je zato najbolj preprosta odločitev takrat, ko poročna lokacija ponuja vse v enem ali drugače, da se na istem prostoru lahko poročita in da tam do jutra nazdravljate vajini poroki.

    Seveda pa – vsak ima svoj okus in želje o tem, kje bosta dahnila vajin “da, vzamem” so stvar osebne odločitve.

     

    Največ točk prejme poročna lokacija … ?

     

    Poročne lokacije so različne, vidva pa pri izbiri upoštevajta različne dejavnike. Najprej pobrskajta za idejami po spletu, za kakšen navdih lahko pogledata tudi na naš Instagram kanal. Predvsem in najpomembnejše pa je, da gresta skozi seznam vprašanj, ki vama bo olajšal iskanje lokacije za poroko, saj bo nekatere izločil, druge pa uvrstil višje na seznam primernih. 

    • Koliko gostov bosta povabila?
    • Bo poročna lokacija na prostem ali v notranjih prostorih? Kakšen je plan v primeru slabega vremena?
    • Ali je lokacija poroke dostopna vsem povabljenim?
    • Koliko denarja sta pripravljena odšteti zanjo?
    • Je sploh prosta v vajinem želenem terminu? 

    Skratka, najbolje, da se kar takoj lotita zbiranja osnovnih podatkov o poročnih lokacijah, zapišeta pluse in minuse vsake lokacije in nato izbereto tisto, ki bo najvišje na seznamu točk.  

     

    Poročne lokacije v Sloveniji

     

    Tako kot je Slovenija pestra po svoji geografski in kulturni raznolikosti – prav toliko je zanimiva, ko začnemo z raziskovanjem raznolikih lokacij za poroko. Od romantičnih, z dih jemajočimi razgledi. Pa, kmečkih in bogatih z zgodovino. Preprostih in elegantnih. Tistih ob morju, do tistih v gorah. Tistih, do katerih se pripelješ in tistih na katere se je potrebno vzpeti peš. In še mnogo tistih, ki bodo šele postale poročne lokacije in bodo to le za en sam dan, saj nosijo posebno zgodbo, ki priprada le paru, ki se bo tam zavezal za skupno življenje.

    V Sloveniji je zares bogata izbira poročnih lokacij, ne samo, ko govorimo o geografski lokaciji, ampak seveda tudi o samem izgledu lokacije. Poroka na prostem je različna tisti na gradu. Kot se je drugače poročiti pod kozolcem ali na morju.

    Pobrskaj med poročnimi lokacijami na katerih smo že bili. In če rabiš nasvet – pocukaj nas za rokav!