fbpx
GALLERIES
    • Slovenščina

    Dekoracija Avtomobila za Poroko [trendi in nasveti pri izbiri dekoracije]

    Dekoracija avtomobila za poroko je pomemben element, s katerim avtomobil neveste in ženina postane drugačen in eleganten. 

    Poročni avtomobil je tradicionalen element vsakega poročnega obreda. Dekoracija poročnega avtomobila je pravzprav sestavljena iz dveh delov; najprej moramo izbrati avtomobil, nato pa glede na stil avtomobila in poroke tudi primerno dekoracijo. Odkrijte kakšni so trendi pri dekoraciji poročnih avtomobilov.

    Zakaj dekoracija avtomobila za poroko?

     

    dekoracija-avtomobila-za-poroko
    Poročni avtomobil več kot le avtomobil.

     

     

    Avtomobili za poroko se dekorirajo z namenom označbe avtomobila ženina in neveste, ki na ta način izstopajo med avtomobili svatov. V nekaterih deželah je ta običaj namenjen preganjanju zlih duhov, zato na avtomobile obesijo pločevinke, ki s svojim ropotom med vožnjo preganjanjo zle duhove. Vsekakor pa je ne glede na izbrano dekoracijo, lepo, da se pri dekoraciji avtomobila za poroko, potrudimo in s tem prispevamo k popolnejši poročni zgodbi. 

     

     

    Dekoracija avtomobila za poroko – kakšni so trendi?

     

    Velike ikebane na sprednjem delu avtomobila, prav tako baloni, til in umetno cvetje, so prekosili novi, bolj minimalistični trendi. Trendi za dekoracijo avtomobila za poroko narekujejo smernice – manj je več.

    Okusno, prefinjeno in skrbno izbrano poročno cvetje pri dekoraciji avtomobila ne sme manjkati, vendar moramo biti pri tem previdni. Ravno prava količina cvetja in kombinacija z ostalim rastlinjem ter drugimi elementi, bo vaš poročni avtomobil naredila zares poseben in eleganten. Dekoracijo in cvetje za poročni avtomobil priskrbimo mi. Dovolite nam, da naredimo vaš dan ravno takšnen, kot si ga želite. Poskrbimo za celotno poročno dekoracijo, in svetujemo pri izbiri cvetja.

    Zelo modni so manjši šopki na ogledalih in vratnih kljukah. Vedno bolj se dekoracija umešča na zadnji del avtomobila, medtem ko je sprednji del avtomobila le rahlo dekoriran.

    Pri dekoraciji avtomobila za poroko je potrebno poskrbeti, da bo dekoracija pravilno pritrjena na avtomobil in da se ne sname. Cvetje za poroko dopušča mnogo barvnih možnosti, zato se lepo poda k različnim videzom in stilom avtomobila. Pomembno je tudi, da se dekoracija avtomobila pripravi ravno pravi čas – torej ne prezgodaj in ne prepozno, da cvetje in dekoracija ostanejo sveži.

    Poleg cvetja se za dekoracijo poročnega avtomobila lahko uporabi tudi druge elemente –  zastavice, napise, tablice, magnete, trakove ali kakšne druge osebne detajle – npr. nalepke s sporočilom mladoporočencev ali kaj podobnega.

     

    dekoracija-avtomobila-za-poroko-3

     

    Izbira avtomobila za poroko

     

    Izbira avtomobilov za poroko je zelo široka – vse od sodobnih, športnih, novejših avtomobilov ali oldtimerjev, do avtomobilov z odprto streho ali modernih avtomobilov najvišjega razreda.

    Vedno več parov se odloči za oldtimerje, zato se je temu primerno spremenil tudi stil dekoracije na avtomobilih. Dekoracija oldtimerjev se običajno precej razlikuje od dekoracije modernih avtomobilov. Na starejše avtomobile se lepo podajo zelene girlande in venčki, ki jih obesimo na zadnjo plat avtomobila.

    Nekateri poročni pari imajo tudi dva poročna avtomobila – enega za nevesto in drugega za ženina. Po poročnem obredu se simbolično peljeta skupaj – na novo skupno pot. V tem primeru se dekoracija avtomobila za poroko izvede za oba; običajno glavni avtomobil (z njim se peljeta po obredu) bolj bogato dekoriramo, drugega manj bogato.

    BY:
    Metka Sporiš
    ×
    6 oktobra, 2020