fbpx
GALLERIES
    • Slovenščina

    Dekoracija prostora za poroko: Ideje in nasveti

    Dekoracija prostora za poroko je nekaj, o čemer sanja vsak par, ki se želi poročiti. Ne le, da je želja popolnoma upravičena, ampak so sanje dovoljene! Dekoracija prostora za poroko namreč pripomore k lepšemu vzdušju na poroki in k boljšemu počutju gostov. Na dobro počutje pa še posebej vpliva izbira rož.

    Na izbiro rož vplivata dodelana ideja in izbran slog poroke, kar je v pomoč izbranemu floristu pri izbiri točno takšnega cvetnega aranžmaja, šopkov in dekoracije prostora, kot si jih želita mladoporočenca.

     

     

    Dekoracija prostora za poroko: poročna miza je ogledalo vsake poroke

    Prava dekoracija poročne mize ne odseva le želja poročnega para, ampak se dotakne tudi kulture in običajev svatov, zato je pomembno, kakšno poročno cvetje ženin in nevesta izbereta in na kakšen način je okrašena miza. Poleg neveste bo prav dekoracija poročne mize odsevala duh poroke.

    Zato se popolna dekoracija poroke najbolj zrcali prav v dekoraciji poročne mize, ki naj se ujema z nevestinim šopkom. Ta je lahko roza ali pa intenzivne modre barve; odvisno pač od tega, kakšno poroko si par zaželi: lahko je piknik ali vrtna poroka, dogodek v boho stilu ali pa poroka v domačem vzdušju.

     

    dekoracija-prostora-za-poroko-miza-grad

     

     

    Dekoracija foto kotička: lepa gesta, namenjena svatom

    Izdelava čudovitega foto kotička je še posebej lepa gesta, namenjena predvsem svatom, saj nič ne prebije ledu tako, kot ga lahko pravi foto kotiček. Še več, svatje bodo na ta način lovili nepozabne spomine prav na vajin praznični dan.

    Dekoracija foto kotička je stvar okusa in pri izbiri rož prav tako ne pozna meja. Obstaja pa nenapisano pravilo, da naj bi tudi foto kotiček odseval vzdušje poroke, torej naj bi bila izbira rož barvno in nasploh usklajena z dekoracijo prostora za poroko. Od bršljana, suhih in svežih poljskih ali eksotičnih rožic, do suhih vej ali zelenih listov.

     

    dekoracija-prostora-za-poroko

     

    Dekoracija plesišča: naj bo kulisa popolna

    Le pomislita – vajin prvi ples! Kako lepo se je ozreti na plesišče in zagledati prečudovite rože, ki se bohotijo v vsem svojem sijaju. Dekoracija prostora za poroko ni omejena na mize, ampak velja tudi za plesišče.

    Če želita – tako narekujejo poročni trendi – poročno cvetje za plesišče, lahko tako izbirata sveže ali suho cvetje, pastelnih, nežnih barv ali zemeljskih in sončnih barv. 

     

    dekoracija-prostora-za-poroko-v-boho-stilu1
    Če želita boemsko poroko ali poroko na podeželju v intimi družine – tokrat je dovoljeno vse. Izbira rož in različni trendi vama bodo omogočili, da postane vajin sanjski dan res edinstven in ostane – nikoli pozabljen.

     

     

    Tako. Upam, da sta med brskanjem po tem članku našla kakšno fino idejo za vajin poročni dan. Za še več idej in navdiha parom vedno priporočam še malce brskanja po Pinterestu, seveda pa sem tudi sama na voljo za kakšen nasvet. Če želita dekoracijo prostora za poroko prepustiti Sanjskemu šopku, pa nikar ne odlašajta, saj je moj koledarček že kar poln. ⏳

    BY:
    Metka Sporiš
    ×
    2 oktobra, 2020