fbpx
GALLERIES

    Dogodek 500 podjetnic

    500 PODJETNIC

    Za vse govornice dogodka 500 podjetnic smo pri Sanjskem šopku skreirali šopke, zaznamovane z metulji. V šopkih je bilo čutiti obilo pomladne svežine in lahkotnosti, ki se je prepletala z nežnostjo in lepoto. Moškim govornikom smo nasmeh na obraz privabili s cvetom amarilisa, katerih zaprti cvetni popki spominjajo na bubo metulja, ki se preobrazi v cvet poln lepote in mogočnosti.

    REVIJA UNIKAT

    Pred kratkim je izšla Velikonočna številka revije Unikat.

    Narava nam vsak letni čas ponuja obilo naravnih materialov, pomladi pa nas še posebej razveseljuje z živahnostjo, energijo in prebujanjem rastlin z zimskega počitka. Za ljubitelje ustvarjanja je v reviji Unikat objavljen članek Sanjskega šopka, kako izdelati preprosto velikonočno dekoracijo iz šib vrbe in jajčnih lupin.

    NAVIDEZNA POROKA

    Pri Sanjskem šopku smo na prvi dan pomladi otvorili poročno sezono z Navidezno poroko, ki je potekala na Dvoru Jezeršek. Bodoči mladoporočenci so brez dvoma dobili kakšno novo zamisel za svoj najlepši dan, idejo za poročni šopek in ostalo poročno dekoracijo, kontakt za poročno pričesko, make up, nakit ter veliko nasvetov iz prve roke … Poročni šopek je v rokah »navidezne« neveste izžareval pravo energijo. V njem so bile ujete sanje mladega para, kako si bosta nekega pomladnega dne obljubila pravo zvestobo in ljubezen.

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    admin
    ×
    avgust 28, 2018