fbpx
GALLERIES
    • Slovenščina

    OKRASITEV CERKVE ZA POROKO

    Cerkvene poroke imajo preprosto svoj čar. Prav tako okrasitev cerkve za poroko.

    Lesk svetlobe skozi vitražna okna, vonj lesenih klopi ter blišč dekorja pročelj. Čudovit prostor za zaobljubo in sklenitev zakona. S kakšno dekoracijo pa bo cerkev še dodatno zažarela?

     

    Kako okrasiti cerkev za poroko?

    Notranjost vsake cerkve nam daje veliko, po drugi strani pa nas s svečano opremljenostjo zelo omejuje. Okrasitev cerkve za poroko je lahko velikokrat kar velik izziv. Zato vam bom z nekaj nasveti pomagala do sanjskih cvetličnih dekoracij za cerkveno poroko.

     

    okrasitev-cerkve-za-poroko

    5 nasvetov Sanjskega šopka za okrasitev cerkve za poroko

    Okrasitev vhoda v cerkev

    Prijazno povabite svate, da se vam pridružijo pri cerkveni zaobljubi, s cvetlično dekoracijo vhoda. Ob samem vhodu v cerkev lahko postavite tudi lepo dekorirano košaro, v katero pripravite robčke, z napisom: za solze sreče.

    Okrasitev klopi

    S tem načinom poročne dekoracije dobimo v cerkvi največji efekt za najmanjši finančni vložek. Preprosto narejeni šopki, ki krasijo lica klopi so več kot odlična rešitev za okrsitev cerkve za poroko.

    Okrasitev stola neveste in ženina

    Tako kot ne gre brez dekoracije klopi za svate, tako ne gre brez dekoracije vajinih stolov ter stolov vajinih prič. Vsekakor naj bosta vajina stola bolj bogato okrašena s cvetjem, kot ga bo nevesta nosila v svojem poročnem šopku.

    Okrasitev cerkve za poroko na glavnem oltarju

    Dekoracija glavnega oltarja je “must have” del pri okrasitvi cerkve za poroko.  Vsekakor se mora dekoracija na oltarju ujemati tako s poročnim šopkom neveste, kot z ostalo dekoracijo cerkve.

    Okrasitev pladnja za poročna prstana

    V cerkvi lahko poročna prstana položite na pladen, namenjen za to. Pladenj lahko dekoriramo s kakšnim  cvetom in listom zelenja. Vsekakor pa se lahko posvetujete z nami in vam svetujemo pri izbiri blazinice za prstane, skrinjice, steklenice ali šatulje za prstana.

     

    Nekaj čudovitih idej lahko najdete tudi na tej povezavi.