fbpx
GALLERIES
    • Slovenščina

    POROČNA DEKORACIJA PROSTORA KOT NA PINTEREST FOTOGRAFIJI

    Poročna dekoracija prostora iz leta v leto pridobiva na pomembnosti.
    Enotnost, usklajenost in stil dekoracije poroke, ki se mora ujemati z nevestinim poročnim šopkom.

    Kako v poplavi Pinterest fotografij začeti z izbiro poročne dekoracije prostora

    Nevesta-z-družicami

     

    Vem kaj se vam poraja po glavi v tem trnutku. Lepo vam je to, imeli bi tisto in brez tretjega ne morete. Vsaka nevest po zaroki postane prijateljica Pinteresta. Ampak počasi. Vaše želje in okusi se bodo s časom izbistrili.

    Kako izluščiti le najboljše iz nabora želja?

     

    Odgovorite si na ta vprašanja in poročna dekoracija prostora se vam bo sama ponudila

     

    Pred načrtovanjem cvetlične dekoracije za poroko morate imeti izbrano poročno lokacijo. Nato se morate vprašati kaj nam lokacija ponuja. Kakšen stil izbrana poročna lokacija odraža in koliko ustvarjalnega prostora nam dovoljuje. S temi zastavljenimi vprašanji boste dobili odgovore in odločitev o poročni dekoraciji bo enostavna.

    Poročna dekoracija prostora se mora prilagajati poročnemu šopku

     

    Vsekakor po izbrani poročni lokaciji stopite v stik s poročnim floristom. Zakaj? Le on vas bo znal pravilno usmeriti in vam pomagal odgovoriti na zgoraj zastavljena vprašanja. Zagotovo pa se bo pogovor začel z izbiro poročnega šopka. Poročni šopek je “šef” cvetličnih dekoracij. Poročni šopek je glavni, v ospredju in tisti, ki narekuje celoten izgled poročne dekoracije.

     

    Dekoracija-obrednega-prostora-za-poroko

    Ko imamo izbrano poročno lokacijo in poročni šopek, se začne načrtovanje dekoracij za prostor

     

    Od tu naprej se začne zares. S floristom boste uskladili vajine želje, izbor poročnega šopka in možnosti, katere vama ponuja prostor. S pravo in dobro premišljeno dekoracijo poročnega prostora bosta pričarala pravo vzdušje in prostoru dodala pravo energijo, kjer se bodo svatje brez težav sprostili in se  predali užitkom vajinega poročnega dne.

     

    Kaj vse vključuje poročna dekoracija prostora?

     

    dekoracija poročnega prostora

     

    Poročna dekoracija prostora se začne pri dekoraciji cerkve za poroko in prostoru za civilni obred. Vse bolj so v trendu poročni oboki pri civilnem poročnem obredu, kot tudi dekoracija stolov za svate in poročni par.

     

    Poročna-dekoracija-prostora

     

    Poleg poročnega oboka pa je zelo pomembna tudi dekoracija miz za slavje in dekoracija tematskih kotičkov. Nepogrešljiva sta sladki kotiček in foto kotiček, kjer se svatje lahko pozabavajo s polaroidnimi fotoaparati. Vsekakor je v floristiki 1001 možnost, ko govorimo o poročni dekoraciji prostora, zato stopite v stik z ekipo Sanjskega šopka in z veseljem bomo z vami delili inovativne in trendovske ideje ter jih na poročni dan tudi realizirali.

    BY:
    Metka Sporiš
    ×
    19 januarja, 2020