fbpx
GALLERIES
    • Slovenščina

    ŠTIRINOŽNI PRIJATELJ NA POKLJUKI

    Z vašim zaročencem si nikakor ne moreta predstavljati, da si zvestobo obljubita brez navzočnosti vajinega štirinožnega prijatelja.

    Vajin hišni ljubljenček je del vaju, le zakaj bi ga na tako pomemben dan pustila doma? Naj bo navzoč pri obredu in fotografiranju. Poleg dodatne sproščene in pozitivne energije, bodo vajine fotografije več kot popolne.

    Seveda bo z vključitvijo vajinega kosmatinčka nekaj več dodatnega dela pri sami organizaciji. Poskrbita, da bo nekdo od navzočih ves čas skrbel za žival, ji nudil vodo, hrano in možnost odmika v miren kotiček. Naj bo to oseba, katero žival pozna in mu skrb zanjo ne bo v breme.

    Kako lahko vašega ljubljenčka vključite?

    Naj vas pospremi do oltarja, ali pa vas z izbrancem pričaka pred oltarjem. Kaj ko bi med obredom pritekel k vama, za vratom pa bi se med cvetočo ovratnico skrivala škatlica s prstani?

    Seveda ne sme manjkati na vajinih poročnih fotografijah.

    Tako kot imate vi poročni šopek, ženin naprsni šopek, naj ima okrasje iz cvetja tudi vajin ljubljenček. Kronica ali ovratnica iz cvetja je tisti dodatek, ki da fotografiji piko na i.

    Seveda se mora le ta ujemati s poročnim šopkom. Predstavljajte si, kako ljubke fotografije bi imela z vašim psičkom, če bi imela oba kronici iz cvetja.

    BY:
    Uros
    ×
    13 avgusta, 2018