fbpx
GALLERIES
    • Slovenščina

    Poročna lokacija Kodarinov malen

    Poročna lokacija Kodarinov malen se nahaja na primorskem. Kodarinov malen, v objemu sivkinega nasada, reke Dragonje in miru prevzame vsak poročni par, saj gre za krasno in čudovito, novo poročno lokacijo, vsega pol urce vstran od slovenske obale.

    O Kodarinovem malnu:

    Kodarinov malen na reki Dragonji, zgrajen leta 1800, sta pred propadom, ko je bil že v zelo slabem stanju, rešila zakonca Vasja in Ingrid Kodarin. Uredila sta simpatično izletniško kmetijo in trenutno eno lepših poročnih lokacij v Sloveniji.

    Kaj lokacija Kodarinov malen nudi:

    Na poročni lokaciji se lahko v intimnem objemu narave civilno poročita. Poročna lokacija Kodarinov malen nudi kar nekaj lepih kotičkov za postavitev poročnega oboka (mimogrede, na lokaciji nudijo zelo lep poročni obok) in stolov za svate.

    Na lokaciji je postavljen ličen šotor bele barve, pod katerim je prostora za nekje 100 svatov. Kljub temu, da gre za poroko na prostem (ali poroko v šotoru), vama ni potrebno skrbeti za mize, stole, sanitarije in catering- vse vama ponujajo že na lokaciji. In kar je še dodaten plus – kuhinja z domačimi primorskimi dobrotami in vrhunskim domačim vinom.

    Kodarinov malen je v zadnjem času ena najbolj priljubljenih poročnih lokacij na primorskem in moram priznati, da je tudi na mojem seznamu  top poročnih lokacij v Sloveniji.

    O poročni lokaciji Kodarinov malen iz prve roke:

    Metka Sporiš
    Za informacije na lokaciji, v zvezi s cvetlično dekoracijo na vajini poroki, mi lahko pišeta na tej strani.

    Ko sem se prvič s polno naloženim kombijem cvetja vozila proti Kodarinovem malnu, so se mi porajale takšne in drugačne misli (kam spet grem, sem se izgubila, grem po pravi poti, …). Vendar, ko sem prispela na cilj, je bilo 20 minut vožnje po makadamu pozabljenih. Kot radi rečemo, prvega ne pozabiš nikoli – in prvi vtis lokacije in seveda toplega sprejema lastnikov je na meni pustiv velik vtis. Vsakič znova se z veseljem vračam in vedno mi tu uspejo čudoviti poročni cvetlični aranžmaji. Prostor te napolni s prav posebno energijo in nedvomno se bosta tako vidva, kot svatje počutili več kot odlično.

    Kodarinov malen kontaktne informacije:

    Naslov:

    Koštabona 90, 6274 Šmarje

    Kontakt:

    Telefon: 041 242 004

    E-pošta:

    kodarinov.malen@gmail.com

    Spletno mesto:

    https://www.facebook.com/vasja.kodarin

    Kapaciteta:

    Do 100 gostov

    Mnenja parov, ki so se poročili na lokaciji:

    Ajda S.Ž.

    …..

    Fotografije poroke iz zgoraj opisane poročne lokacije na primorskem, si lahko pogledate na njenem blogu.