fbpx
GALLERIES
    • Slovenščina

    Poročna lokacija Kodarinov mlin se nahaja na primorskem. Kodarinov mlin, v objemu sivkinega nasada, reke Dragonje in miru prevzame vsak poročni par, saj gre za krasno in čudovito, novo poročno lokacijo, vsega pol urce vstran od slovenske obale.

     

    O Kodarinovem mlinu:

    Kodarinov malen na reki Dragonji, zgrajen leta 1800, sta pred propadom, ko je bil že v zelo slabem stanju, rešila zakonca Vasja in Ingrid Kodarin. Uredila sta simpatično izletniško kmetijo in trenutno eno lepših poročnih lokacij v Sloveniji.

     

    Kaj lokacija Kodarinov mlin nudi:

    Na poročni lokaciji se lahko v intimnem objemu narave civilno poročita. Poročna lokacija Kodarinov malen nudi kar nekaj lepih kotičkov za postavitev poročnega oboka (mimogrede, na lokaciji nudijo zelo lep poročni obok) in stolov za svate.

    Na lokaciji je postavljen ličen šotor bele barve, pod katerim je prostora za nekje 100 svatov. Kljub temu, da gre za poroko na prostem (ali poroko v šotoru), vama ni potrebno skrbeti za mize, stole, sanitarije in catering- vse vama ponujajo že na lokaciji. In kar je še dodaten plus – kuhinja z domačimi primorskimi dobrotami in vrhunskim domačim vinom.

    Kodarinov malen je v zadnjem času ena najbolj priljubljenih poročnih lokacij na primorskem in moram priznati, da je tudi na mojem seznamu  top poročnih lokacij v Sloveniji.

     

    O poročni lokaciji Kodarinov mlin iz prve roke:


    Metka Sporiš
    Za informacije na lokaciji, v zvezi s cvetlično dekoracijo na vajini poroki, mi lahko pišeta na tej strani.

    Ko sem se prvič s polno naloženim kombijem cvetja vozila proti Kodarinovem malnu, so se mi porajale takšne in drugačne misli (kam spet grem, sem se izgubila, grem po pravi poti, …). Vendar, ko sem prispela na cilj, je bilo 20 minut vožnje po makadamu pozabljenih. Kot radi rečemo, prvega ne pozabiš nikoli – in prvi vtis lokacije in seveda toplega sprejema lastnikov je na meni pustiv velik vtis. Vsakič znova se z veseljem vračam in vedno mi tu uspejo čudoviti poročni cvetlični aranžmaji. Prostor te napolni s prav posebno energijo in nedvomno se bosta tako vidva, kot svatje počutili več kot odlično.

     


    Mnenja parov, ki so se poročili na lokaciji:

    Ajda S.Ž.

    …..

    Fotografije poroke iz zgoraj opisane poročne lokacije na primorskem, si lahko pogledate na njenem blogu.

    Vaju je naš stil kreacij prevzel in si želita izvedeti več?

    Kar pogumno...
    Veseli bomo vajinega sporočila ali klica.
    Tukaj smo zato, da bo vajin poročni dan popoln.

    TELEFONSKA ŠTEVILKA
    +386 40 76 66 32

    Spoznajmo se!

    PIŠITA NAM