fbpx
GALLERIES
    • Slovenščina

    Poroka pod kozolcem

    Poroka pod kozolcem je postala zares priljubljena izbira mladoporočencev za poročno slavje. Res je: ima pač svoj čar. Diši po lesu, po naravi. Poroka pod kozolcem ima navadno bolj sproščen značaj, kar pa je tudi glavna vrlina popolnega poročnega dne.
    Poroka pod kozolcem je odlična kombinacija, če si želite poročnega obreda v naravi in poročnega slavja nekje pod streho. V tem primeru vsekakor ne boste prestrašeni gledali na vse aplikacije z vremensko napovedjo, ki jih imate nameščene na telefonu.
    Vedno več je ponudnikov v Slovenij, ki oddajajo svoje kozolce tako za poročne obrede kot za poročna slavja. Velikokrat so te lokacije združene skupaj s turistično kmetijo ali drugimi namestitvenimi možnostmi – kar predstavlja še dodaten plus, je tako?
    ?  Ste vedeli, da v Sloveniji najdemo kar 80 % vseh kozolcev? Kmetje so jih uporabljali za sušenje in shranjevanje pridelkov, danes je njihov namen drugotnega pomena. Veliko jih je spremenilo svojo uporabnost v prostore za druženje – tudi poroka je lep primer tega.
    Pred vami je izbor poročnih lokacij v Sloveniji, ki ponujajo možnost poroke pod kozolcem.
    Radovedna sem, kateri poročni kozolec bosta izbrala vidva?
    kmetija-na-lanisah

    KMETIJA NA LANIŠAH

    Kmetija na Lanišah - kjer se ustaviš, objameš z naravo in zadihaš.  To je poroka v naravi z razgledom.    Na nadmorsko višino 923 m se bomo dvignili po ovinkasti cesti in tu nas pričaka odpr... Preberi več